Het nieuwe processen

typify / 25 april 2018

Er zijn vele manieren en wijze om op het moment dat je iets met je zelf op emotioneel gebied wil doen.
Zowel in de reguliere en alternatieve psychologische werkwijzen is de keuze overvloedig aanwezig, zo ook op energetisch gebied.

Level-Psychologie is opgebouwd vanuit de hypothese dat lichaam en geest samenwerken. Ook wel de kwantum psychologie genoemd.
Vanuit deze hypothese kijken wij naar de energetische velden middels versterkte intuitieve vermogens die we als mens alle bezitten.

In die energetische velden liggen onze ervaringen opgeslagen die als een magneet werken, en situaties aantrekken en wegduwen. Dit noemen we resonantie.

Door deze ladingen in deze magneten te ontladen verandert de stagnatie in de resonantie.

Stel jezelf eens de volgende vraag wat zou het je opleveren als deze resonanties anders zouden zijn als wat je nu ervaart? Nieuwe mogelijkheden.

Buiten het veranderen van deze resonantievelden zijn we nog steeds gewend om te denken zoals we denken dat we zijn. Dit zijn onze conditioneringen, overtuigingen, houdingen en patronen.

Men denkt vaak dat we de optelsom van onze ervaringen zijn van wat we in het leven meegemaakt hebben.

Stel je deze hypothese eens voor:

Hoe zou het zijn, dat alles wat we ervaren niets meer dan een beweging van het leven is, wat we ook natuur kunnen noemen. Dat wat we er uiteindelijk van vinden, denken of maken bepaalt de ervaring. Ook wel onze interpretaties en intenties bepalen onze belevingen.

Dus is ons leven niets meer of minder dan een conditionering?
Iets wat we er zelf van gemaakt hebben?

We kunnen vingers wijzen naar ervaringen en personen en zeggen, daar komt het door dat ik me zo voel, of dat we ons zo gedragen in welke vorm dan ook.

Dit noemen wij een tegen beweging, de conditionering of overtuiging spreekt.

Op het moment als deze conditionering veranderd wordt, blijft de ervaring die we hadden nog steeds dezelfde ervaring maar ineens kunnen we er een andere waardebepaling aan geven.

Dus is het nieuwe processen niets meer of minder dan de resonantievelden balanceren en conditioneringen veranderen.

Niet meer terug naar herbelevingen, niet meer hoeven te weten waarom het is zoals het is?

Op het moment als we meebewegen heeft alles recht tot bestaan, het is maar een beweging, het is alleen maar de conditionering die bepaalt wat we er van vinden.

We hebben over alles wel een idee of gedachten, sommige uiten dat ook, de ander houdt het voor zich. Het zijn conditioneringen. Wij noemen dit valse herinneringen, het is ten slotte wat wij er zelf van vinden en denken, maar of dit werkelijkheid is, is de vraag?

Kunnen we tussen die gedachten en conditioneringen komen? Ja.
Door simpele technieken leren we mensen weer in de meegaande beweging van zodat ieders eigen uniekheid vrij zichzelf kan ontplooien en laten zijn.

Blogs
Volg je Hart, gebruik je Hoofd.
Level Psychologie / 18 november 2019
Micro-consciousness
Level Psychologie / 19 november 2018
Het nieuwe processen
typify / 25 april 2018

Eindelijk maak ik mijn droom waar.

Dank jullie wel.  Ik ben blij!

Cher van Tol