Over ons

Level psychologie is opgericht door Marleen Heijsteeg (psycholoog).

Level psychologie kijkt voorbij de beperkingen naar de mogelijkheden

Het team
Marleen Heijsteeg
Level-coach & Trainer
Marleen Heijsteeg, heeft een achtergrond als GZ-psycholoog en Mfn-registermediator. Zij kenmerkt zich door een sterk empathisch en analytisch vermogen. In haar werk maakt zij veel gebruik van technieken uit de kwantumpsychologie.
Achtergrond

Level psychologie is opgericht door Marleen Heijsteeg (GZ-psycholoog).


Level psychologie kijkt voorbij de beperkingen naar de mogelijkheden. Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei wordt vaak gezien als beter worden dan. Wij gaan er van uit gaan dat je niet beter hoeft te worden, maar wij geloven dat het zinvoller is de verrijking te zoeken in de verbreding van jouw perspectief.


Wat levert verbreding en visie op volgens ons. Ieder heeft een eigen unieke potentieel. Verbreding zorgt voor overzicht. Je ziet waar de mogelijkheden liggen voor jou om het leven te leiden vanuit een gevoel van balans. In plaats van denken waaraan je moet voldoen is het uitgangspunt; Hoe het zijn als… De wereld is groot en oneindig in zijn mogelijkheden, ook voor jou. Wij kunnen jou op een unieke wijze bij jouw kracht brengen, om uiteindelijk tot een antwoord te komen op de vraag, Wie ben jij?


Level staat voor rebelleren tegen de gevestigde orde. Niet de maatschappij vertelt jou wie jij bent, jij weet wie jij bent. En hoe zou het zijn als jij jouw leven leeft vanuit jouw potentieel, wat wij meebewegen noemen. Hoe zou het zijn als jij zou meebewegen met het potentieel dat jij bent?


Bij Level hebben wordt op een hele daadkrachtige manier gewerkt om negatieve patronen boven tafel te krijgen en om te zetten naar een kracht. De techniek die wij daar voor gebruiken hebben wij de HEA techniek genoemd.


HEA staat voor Herkenning, Erkenning en Acceptatie. Om jezelf in de verbreding te zetten is het nodig dat je binnen een negatief patroon herkent met je hoofd waar je vastzit, erkent met je gevoel wat er door een ander niet gezien mag worden en accepteert dat het patroon dat ooit functioneel voor je was, niet langer voor je werkt. Een logisch gevolg is loslaten, wat ruimte geeft voor Motivatie, een nieuwe patroon, een nieuwe visie op het leven, gebaseerd op jouw kracht. Rewrite Your Own Life


Wil je weten wat wij voor je kunnen doen?

Neem dan contact met ons op