Veelgestelde vragen

Worden de sessies vergoed door de zorgverzekeraar?

Coachingssessies bij Level psychologie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Hoelang duurt een coachingstraject?

Voor een individueel coachingstraject is geen vast aantal sessies opgenomen. Het aantal sessies wordt door u als client samen met de coach bepaalt naar aanleiding van uw hulpvraag. Gemiddeld duurt een coachingstraject 3 tot 5 sessie.

Kan ik ook losse workshops volgen?

De workshops zijn in volgorde opgebouwd en vormen samen een volwaardige training. Het is niet mogelijk om een stap over te slaan. Wel is het mogelijk om na elk level te stoppen, of een pauze in te lassen.

Wat is de verhouding tussen spiritueel en psychologie bij Level?

Bij Level psychologie werken wij volgens de uitgangspunten van de kwantumpsychologie. Deze stroming gaat uit van de werking van het brein, waarbij gebruik wordt gemaakt van de associatieketens, waarmee het brein informatie verwerkt en herinneringen opslaat. Door taal op de juiste manier in te zetten kunnen associatieketens worden geopend en komt informatie naar boven over de manier waarop negatieve patronen op een ander bewustzijnsniveau in stand gehouden worden.

Wat kan ik verwachten tijdens een training?

Tijdens een training wordt gewerkt met eigen processen. Door middel van deze eigen processen worden de technieken ingetraind, zodat zij overdraagbaar zijn.

ADVIES NODIG?
Bel ons en kom direct in gesprek met een van de trainers.
Bel Marleen Heijsteeg
Via 06 41557877