ons aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod van workshops. Wil je gecertificeerd Level-Coach worden? Of wil werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling? Lees ons aanbod, die we zowel op persoonlijk als op professioneel vlak aanbieden.
Filter het aanbod
Verberg filters
U bent een:
U bent geïntereseerd in:

Maak een keuze

1 U bent een:
2 U bent geïntereseerd in:
Gekozen filter:
Professional
Workshop
HEA-Techniek
De Levelmethodiek; Van Drama naar Balans
De levelmethode werkt ondersteunend in gesprekken en is een goede methode om de cliënt inzicht te geven in de wijze waarop een probleem in stand gehouden wordt en waarom het belangrijk is om verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen verbeterproces. De Levelmethode is gebaseerd op het werken met de dramadriehoek, de balansdriehoek en het Herken Erken Acceptatieproces.
Lees meer
Professional
Workshop
HEA-Techniek
Tweedaagse workshop Taal is een Tool: “ga je het aan of ga je er vandaan”
In het leven hebben wij twee keuzes. “Je gaat het aan of je gaat er vandaan”. In moeilijke momenten zijn we geneigd daar wat van te vinden. Van onszelf, van de ander, van de maatschappij. We komen terecht in een frustratie, die we als een tegenbeweging ervaren. We gaan onszelf dan veroordelen. Dat levert stress op. Andere momenten gaat het voor de wind en zit je in je flow. Het is echter moeilijk onder woorden te brengen, waar die flow uit ontstaat, hoe je er in blijft en hoe je het weer terug kunt vinden als je het kwijt bent. In deze workshop maak je kennis met microbewustzijn; Je leert je bewust te worden van de beweging die jij maakt en de taal die jij spreekt, die jou in een mee of een tegenbeweging brengt. Kijk voorbij de beperkingen van je eigen aangeleerde verhaal en leer hoe jij jezelf in een flow kunt zetten. Hoe ga je het aan en niet er vandaan. Know your flow!
Lees meer
Bedrijf
Coaching
HEA-Techniek
Teamcoaching
Coaching
Wil je met je team of bedrijf out of the box denken, andere visies van empowerment dan het nu is, dan kunnen wij jullie begeleiden in het bepalen van de juiste richting. Wij helpen je terug te gaan naar de werkelijke essentie van de bedrijfsvoering, of je nu bewustzijn wil creëren of een nieuwe route wil gaan volgen met het bedrijf of collega’s. Onze specialisatie is het scannen van het potentieel van dat wat aanwezig is in het bedrijf en team en hoe dat op simpele wijze een tot een optimale koers gebracht kan worden.

Tarieven van Business & Teamcoaching zijn op aanvraag

Know Your Flow!

Lees meer
Professional
Coaching
HEA-Techniek
Coaching
Coaching
Taal is meer dan woorden, Rewrite Your Own Life in vijf sessies.

Sessie 1: Aan de slag met jouw hulpvraag om de basale overtuigingen, waar jij op vastloopt zichtbaar te maken. Wel lezen door jouw taal heen middels de Herken-Erken-Acceptatie techniek.

Sessie 2: De patronen worden herkenbaar dmv drama3hoek en balans3hoek. Dit geeft diepe inzichten in de patronen om de motivatie van transformatie kracht te geven.

Sessie 3 en 4: Hier werken we met de TREM (tijd-ruimte-energie-materie) in jouw taalgebruik. We richten ons op het versterken van het doel, door krachtige nieuwe associatieketens op te bouwen. In deze sessies wordt direct en snel het veranderproces op gang gezet.

Sessie 5: Rewrite your own life! Met de nieuwe associatieketens wordt de nieuwe route van ontwikkeling en verandering in jouw leven vanuit het hier en nu gestart.

Elke sessie duurt 60 min. Wil je een losse sessie, dat kan natuurlijk ook. De prijs voor een losse sessie bedraagt 140,-

Naast werken aan de persoonlijke ontwikkeling van onze clienten, werken we ook bedrijfsmatig met individuele en teamcoaching.

Lees meer
Professional
Coaching
MODULE LEVEL PRACTITIONER, BLOKKEN VAN 2DAAGSE BIJEENKOMSTEN.
Training
Doelgroep: Professionals op psychologisch vlak, zoals coaches, psychologen, psychiaters, SPV-ers en mediators. 

Wil jij in één gesprek de kern van een probleem op tafel kunnen leggen? Wil jij gericht een zelfherstellend vermogen in het brein aan kunnen spreken. Leer taal als tool te gebruiken.

Blok 1: Microbewustzijn, beweging vanuit het Hier en NU
Blok 2: Dramadriehoek en Balansdriehoek
Blok 3: Herkennen- Erkennen-Acceptatie techniek
Blok 4: Postulaten, luisteren voorbij de woorden
Blok 5: Taal als sleutel tot potentieel (TREM)

Duur 5 maanden.

Klik hier voor onze brochure

Lees meer
Professional
Coaching
HEA-Techniek
MODULE LEVEL ADVANCED eendaagse verdiepingsdagen.
Training
Doelgroep: Professionals op psychologisch vlak, zoals coaches, psychologen, psychiaters, SPV-ers en mediators. 

Bijeenkomst 1: Veel voorkomende obstakels en valkuilen
Bijeenkomst 2: Verdieping TREM
Bijeenkomst 3: Flexibel werken met TREM, associatiesleutels en ketens
Bijeenkomst 4: Verdieping Postulaten en associatie-dissociatie-associatie techniek
Bijeenkomst 5: Rewrite Your Own Life.

Duur 5 maanden.

Klik hier voor onze brochure

Lees meer
Bekijk totale aanbod
Meer weten?
Bel ons